Vulcanii Noroioşi şi aşezările rupestre de la Aluniş

Blogul pe care îl cauți s-a mutat pe http://stefansabin.ro

Acest articol poate fi găsit aici: http://stefansabin.ro/vulcanii-noroiosi-si-asezarile-rupestre-de-la-alunis/


8 responses to “Vulcanii Noroioşi şi aşezările rupestre de la Aluniş

 • vincenzo

  Bellarticolo, ma concordo con chi dice… si spera sempre che alla fine vada tutto per il meglio!

 • Circuit prin Masivul Ivaneţ | Stefan Sabin's blog

  […] in Masivul Ivanet in care am vizitat Vulcanii Noroiosi si Asezarile Rupestre de la Alunis si Nucu https://stefansabin.wordpress.com/2013/04/07/vulcanii-noroiosi-si-asezarile-rupestre-de-la-alunis/ .  Voi continua relatarea cu urmatoarele doua zile petrecute pe culmile din Ivanet, doua zile la […]

 • rory

  Thanks for useful post. I’m pleased confident this post has helped me help save many hours of searching other similar posts only to find what I used to be looking for. Simply I want to declare: Thank you!

 • ditta-trasloco

  There are certainly plenty of details prefer that to take into consideration. That is a great point to bring up. My partner and i offer the feelings above as general motivation but plainly there are questions like the one an individual bring up the place that the most important thing is going to be working in sincere good belief. I don?t see whether best practices have emerged around things such as that, on the other hand am sure that the job can be clearly defined as a fair game. Both boys and girls feel the influence of simply a moments pleasure, for the rest of their lives.

 • Ionela

  Multumesc pentru explicatii si poze.

  Acum 2 ani, de 1 mai 2012, am ajuns si eu in judetul Buzau, petrecand 4 zile foarte frumoase in acel judet, ajungand inclusiv la Alunis si Colti, dar netrecand mai departe de biserica vopsita in albastru din Alunis. Nu am nici pe departe pregatirea fizica necesara si experienta pe care se vede ca o ai tu.
  Dar vazand pozele si explicatiile tale simt ca ‘am vazut’ si eu acele locuri, chiar daca prin ochii altcuiva. Deci, multumesc inca o data.

  Anul acesta, de 1 mai, adica peste 2 zile, plec la Orsova in judetul Mehedinti, cu gandul sa vizitez Banatul, pe cat se poate vizita in 4 zile.
  Printre excursiile planificate este si una la lacul Ochiul Beiului si Cascada Beusnita. Am inteles ca se poate merge cu masina pana la Pastravarie.
  Am citit jurnalul tau din acele locuri si nu pare atat de dificil de ajuns la acele locuri, mai ales pentru una ca mine care ma incadrez cu succes in categoria ‘pantofarilor’ sau cel mult a ‘adidasarilor’. 🙂

  Sunt terorizata in schimb de posibilitatea de a intalni vipere pe drum, fapt care m-ar paraliza complet si nu stiu daca as fi in stare sa reactioneze corect intr-o astfel de situatie. Din acest motiv nici nu am de gand sa vizitez Tunelurile care se afla tot in zona, din cauza ca am auzit ca acolo se gasesc cu siguranta asemenea specimene.

  Vreun sfat ?

  • Stefan Sabin

   Hei. Ma bucur ca ai gasit chestii utile in jurnalele mele. Pana la Pastravarie se poate ajunge cu masina, iar de acolo in 10 minute esti la Ochiul Beiului si in alte 10 minute la cascada Beusnita. Legat de vipere e recomandat sa folosesti pantaloni lungi si eventual jambiere albe( se pare ca viperele nu disting cum trebuie albul. De aceea si in uniforma vantatorilor de munte se regasesc). Sa fii atenta pe unde calci si sa ai niste bete cu care sa te ajuti la mers. Lovind cu ele in pamant transmiti o vibratie pe care serpii o percep si se retrag din calea ta.

   Exista vipere in zona respectiva dar nu trebuie sa ne panicam prea tare. Cu atentie pe unde calci si pui mainile nu vor fi probleme. Eu iti doresc tura faina si vreme buna, desi la cum anunta prognozele o sa ne cam ploua indiferent prin ce munti vom colinda la sfarsitul saptamanii.

 • Circuit prin Masivul Ivaneţ – Viața pe coclauri

  […] in Masivul Ivanet in care am vizitat Vulcanii Noroiosi si Asezarile Rupestre de la Alunis si Nucu https://stefansabin.wordpress.com/2013/04/07/vulcanii-noroiosi-si-asezarile-rupestre-de-la-alunis/ .  Voi continua relatarea cu urmatoarele doua zile petrecute pe culmile din Ivanet, doua zile la […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: