Despre mine

49

Sunt Stefan. Am fost conceput in Panciu, nascut in Tg. Mures (in 89’, cu   o luna inainte de revolutie), crescut in Braila si deocamdata ma invart  prin Bucuresti, unde sunt student la Farmacie.

Sunt genul de persoana care incearca sa traiasca pe cat posibil in prezent, evit sa deplang anumite aspecte din trecut sau sa-mi fac planuri de viitor. Ma straduiesc sa traiesc frumos fiecare zi, facand ceea ce-mi place si ma face fericit. Ma bucur de lucruri simple si aparent nesemnificative si-mi propun sa evit sa ma plafonez intr-o existenta banala, in care totul se invarte in jurul unui loc de munca mancator de viata si pasiuni.

Ce imi place (top 5) :

 •  Imi place sa merg pe munte si incerc sa fac asta cat mai des, cu oameni pe gustul meu. Muntele imi ofera cele mai intense trairi, cele mai frumoase momente si amintiri. Ar fi multe de spus aici dar probabil ca voi vorbi despre asta in postari separate.
 • Imi place sa pedalez si folosesc bicicleta ca mijloc de transport prin Bucuresti. Inainte mergeam si pe munte cu bicicleta, dar am inceput sa  prefer traseele pe jos. De curand m-a reapucat dorul de pedalat la inaltime si intentionez sa practic din nou acest sport, in paralel cu alte activitati montane
 • Iubesc Romania pentru istoria, traditia, locurile minunate pe care le are, pentru personalitatile si oamenii valorosi care au trait si traiesc aici. Cu ocazia asta mi-am dat seama ca am un plan de viitor: sa raman in Romania.
 • Imi place sa cunosc oameni, sa le ascult povestile, sa aflu cum gandesc si sa invat din experientele lor.
 • Imi place muzica folk si rock. Folkul reuseste sa-mi transmita mai multe sentimente frumoase si il apreciez ceva mai mult.

Lista s-ar putea continua, dar un top 5 e suficient pentru aceasta pagina.

Ce nu-mi place:

Pentru lucrurile care nu-mi plac e greu sa fac un top. Sunt prea multe si nu le resimt pe toate in acelasi timp pentru a  putea face un clasament.

 • Nu-mi plac oamenii nesimtiti si ignoranti care considera ca prin smecherie pot rezolva orice si se  impun in societate
 • Nu-mi plac oamenii  foarte cool cu fite occidentale care incep o propozitie in romana, o termina in engleza si mereu au grija sa mentioneze ca Romania e de rahat.
 • Nu-mi place sistemul de valori promovat la noi. Cum sa evoluam daca toti cretinii si analfabetii  apar ca ciupercile dupa ploaie si ne sunt prezentati ca adevarate vedete? Si ne mai miram ca e plina tara de cocalari si pitipoance.
 • Nu-mi plac pantofarii (nu ma refer la cei care fabrica sau repara pantofi ci la cei care urca cu ei pe munte). Nu-i dispretuiesc pentru ca sunt inconstienti si merg aiurea crezand ca muntele e ca o plimbare in parc si-si mai si rup gatu’ pe-acolo. Aspectul acesta ma intriga,  insa nu ma consum prea tare. Ii dispretuiesc pentru modul in care se comporta, pentru lipsa de respect fata de ceilalti si in special fata de munte. Unde sunt pantofari exista intotdeauna galagie, gunoaie, marlanie…
 • Nu-mi plac lucrurile la moda. De ce ai vrea sa porti, sa asculti, sa folosesti ceva doar pentru ca e la moda? Latura practica nu te intereseaza absolut deloc? Si de ce ai vrea sa fii ca alte cateva milioane de oameni? Ma rog…poate sunt subiectiv insa pana la urma asta e si ideea intr-un blog ce nu prezinta stiri sau alte articoole ce impun o abordare obiectiva.

Lista se poate intinde pe multe alte randuri dar n-are sens si n-ar fi foarte relevant.

Daca cineva doreste sa-mi spuna ceva in particular sau pur si simplu simtre ca ar vrea sa ma cunoasca si personal poate sa-mi trimita un mail sau sa-mi dea add.

Adresa este               stef_sabin@yahoo.com

DSC_1253


One response to “Despre mine

 • aripidezapada

  Mua, acum am citit si descrierea asta 😀 Tare ;)) Mi-a placut la nebunie ce-ai spus de Romania 🙂 hehe, imi place la tine ca ai “notiuni” din multe domenii si esti si practic, asa.. 🙂 prea practic, uneori :)) (legat de cadouri:D)

  Bine expusa si partea legata de cocalari si moda..; adica pentru cei in cauza ar fi un punct bun de pornire, de trezire..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: